Судді з Європи, Азії та Америки оцінять роботи українських дизайнерів

22.03.2024

Роботи на Ukrainian Design: The Very Best Of 2024 оцінює виключно міжнародне журі. Вже відомі перші імена суддів, які будуть оцінювати конкурсні роботи, зокрема в категорії Graphic Design & Branding.

Роботи українських дизайнерів різних профілів та інших учасників рекламно-комунікаційного ринку розглядатимуться міжнародним журі, до складу якого щороку входять представники понад 20 країн світу, у тому числі з Європи, Азії та Америки. Це дозволяє створити різноманітну картину дизайнерів світу.

Цього року у складі журі Graphic Design & Branding судити роботи учасників будуть:      

  • Chris Bolton Design Direction, H&P Design - Hasan & Partners, Фінляндія
  • Tang Yau Hoong, Graphic Designer, Illustrator, Малайзія
  • Eike König, Founder, Creative Director, HORT Berlin, Німеччина
  • Velina Mavrodinova, Founder, Creative Director, Enthusiasm, Болгарія
  • Filip Tofil, Co-Founder, Creative Director, Syfon Studio, Польща
  • Stanley Vaganov, Founder, Becurious Studio, США

Тож, участь у Ukrainian Design: The Very Best Of 2024 – це чудова можливість для українських дизайнерів та агенцій, як для вже відомих, так і нових імен, представити свої роботи майстрам міжнародного рівня.

Категорії Graphic Design & Branding зосереджується на багатьох традиційних аспектах світу графічного дизайну. Конкурс включає 21 категорію: від логотипів і корпоративного брендингу, до плакатів, ілюстрацій, дизайну книг, багатосторінкових, періодичних видань та інших рекламних матеріалів.

Незабаром будуть опубліковані склади журі для конкурсів Digital Design, TV/Promo & Video Motion Graphics, Product Design та Environmental Design.

Прийом робіт триває на сайті creative-stories.com.ua.

Реєструйте свої проєкти та ставайте переможцями!